Om Christianssæde-Centret

Christianssæde-Centret er en lejrbygning, som ligger i den sydlige udkant af Kristianssædeskoven på en cirka 4 tønder land stor grund.

Med et moderne køkken med opvaskemaskine og service til 80 personer er der gode muligheder for at tilberede mad til mange personer. Christianssæde-Centret byder også på centralvarme over alt, gode vaskeforhold og lederværelser med eget badeværelse.

Også udendørs byder Christianssæde-Centret på masser af muligheder med boldplads, bålsted og et stort grønt areal. Det er også muligt at slå telt op.

Foruden Christianssæde-Centrest mange gode faciliteter ligger det tæt på mange lokale udflugtsmuligheder og seværdigheder:

Christianssæde-Centret er med sin beliggenhed og faciliteter den ideelle ramme om større arrangementer for mange mennesker.

Christianssæde-Centrets 40 års Jubilæum

Lørdag den 6. oktober 2018 var 40 årsdagen for centrets indvielse. Det blev fejret med en festdag i Skørringe kirke og på Centret. Dagen blev på alle måde en festlig dag, hvor mange som gennem årene har haft tilknytning til centret var med og fortalte om gode minder. Det gjorde godt at høre om de mange børn, unge og voksne som gennem de mange år har deltaget på lejre og stævner.